Personlig service​

Eksisteret siden 1985​

Elektriker med tilfredsgaranti​

El-installation og andet el-service hos specialister

Har du brug for en professionel til at kigge på dine installationer? Så er vi de rette at kontakte. Hos Agerbæk El Service tager vi os af alle former for el-installation. 

Vi har base i Esbjerg hvorfor det er naturligt at vi også arbejder i Varde, Grindsted og omegn.

Du kan altid kontakte os med dine el-problemer, hvorefter vi gennem dialog med dig finder ud af, hvordan vi løser dine el-opgaver. 

Vi varetager el-service af gadebelysningen i Varde Kommune. Når der er problemer med disse, er det os, der tager ud og udfører el-service i Varde Kommune.

Gør dit hjem intelligent med IHC

I dag har man en række avancerede muligheder for at gøre sit hjem smartere, end man kunne for nogle år tilbage. Med det såkaldte IHC kan du derfor gøre jeres hjem intelligent.

Kort sagt gør det det nemmere at kontrollere alle elektriske apparater. Med IHC kan elektronikken i hjemmet fjernstyres, hvorfor der kan indstilles automatiske lysstyring med mere.

Mulighederne er mange med IHC, og dette kommer vi gerne og installerer for dig med vores el-service. 

Skal du derimod have lavet en ny el-installation kan vi også klare det, men ønsker du at få en varmepumpe, så kan du finde en række forskellige produkter i vores udvalg.

Hvad koster en ny el-installation?

Prisen på en el-installation afhænger af opgavens størrelse og omfang, hvor mange arbejdstimer vores installatør skal bruge for at løse opgaven tilfredsstillende. 

Du kan få et uforpligtende tilbud på din opgave med en mere nøjagtig pris, så du kender prisen inden vi går i gang med arbejdet.​

Er du interesseret i et tilbud på el-service?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

El-service udføres erfarent – kontakt os i dag!

Har du brug for el-installation i forbindelse med renovering af dit hus? Så kan vores el-installatør hjælpe dig. Du kan altid kontakte os, vi står klar til hjælpe med din el-installationer.

Vi leverer professionelt arbejde, som lever op til dine forventninger og vores høje standard. 

Du kan med fordel undersøge muligheden for håndværkerfradrag på SKAT hjemmeside, man kan trække en række serviceydelser fra og på den måde kan du få billig el-service eller el-installation.

Vi kan kontaktes på telefon: 75 19 62 00, eller mail: butik@agerbaek.dk, hvis du har spørgsmål til f.eks. el-service, vores priser eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på Facebook

​Har du lyst til at se mere af vores hverdag?
​Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud dagligdagen her hos Agerbæk El-Service ApS.

Rikke

"Super service, og altid skarp på prisen. Levering når det passer os. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Endnu en gang tak."

Thomas

"Super service og rigtig dygtige."

Agerbæk El-Service ApSNørremarken 1. 6753 Agerbæk • Telefon: 75196200  • butik@agerbaekel.dk   • CVR: 10562880