Personlig service​

Eksisteret siden 1985​

Elektriker med tilfredsgaranti​

Belysning - vi sørger for der er styr på belysningen

Det er altid vigtigt at sørge for, at der er den optimale belysning der, hvor man arbejder - uanset om det er derhjemme, på arbejdspladsen eller på kontoret, så kan den rette belysning gøre meget for effektiviteten af ens arbejdsproces.

​Dårlig belysning kan medføre mange uhensigtsmæssige problemer. Dette indebærer blandt andet stress træthedsfornemmelse og ringere præstation i arbejdstiden. Derfor skal der aldrig gås på kompromis med belysningen, da det kan påvirke ens helbred og effektivitet.

​Spar penge med den rette belysning

Når det kommer til valg af belysning, er der mange overvejelser, man kan gøre sig. Her kan der nemlig være en del penge at spare. Hvis din virksomhed for eksempel har forældet belysning i form af glødepærer, kan disse blive skiftet ud med mere energibesparende pærer.

Dette er med til at skåne miljøet samtidigt med, det sparer dig for udgifter til strøm.

Hos Agerbæk El-Service tager vi ud i Esbjerg, Varde og Grindsted ,hvor vi udskifter din gamle belysning med en nyere og mere moderne løsning. Vi har mange års erfaring, og vi kender derfor til alle nye energibesparende lyskilder på markedet, som man kan benytte sig af.

​Få den optimale løsning nu

Du kan altid kontakte os på 75 19 62 00, hvis du vil have optimeret dine lysforhold, forbedre dine arbejdsforhold eller spare penge på elregningen.​

Agerbæk El-Service ApSNørremarken 1. 6753 Agerbæk • Telefon: 75196200  • butik@agerbaek.dk    • CVR: 10562880