Personlig service​

Eksisteret siden 1985​

Elektriker med tilfredsgaranti​

Varmepumpe til opvarmning af bolig

Har du brug for et effektivt og billigt klimaanlæg i huset, der både kan køle og varme, kan du få installeret en varmepumpe. En varmepumpe er en effektiv og billig løsning til huset, hvis du vil have et system, der kan styre temperaturen.​

På grund af pumpens høje effektivitet er det en billig løsning, da der blandt andet ikke sker nogen form for afbrænding. Princippet bag varmepumpen er at den flytter varmen fra et sted til et andet. Dette gør den op til fem gange så effektivt i forhold til alternative opvarmningskilder.

Flyt varmen indenfor med en varmepumpe

Med en varmepumpe i huset kan du nemt og billigt opvarme huset, da varmepumpen tager energi udenfor, som den så bruger til at opvarme luften inde i huset.​

Dette princip er muligt, selvom der er meget koldt udenfor. Nogle modeller kan endda virke helt ned til -15 °C, hvor de stadig kan flytte varmen udenfor ind i huset.

Spar på energien med varmepumper

En varmepumpe er effektiv og kan i nogle tilfælde erstatte alle andre varmekilder i rummet. 

Der er altså penge at spare ved at få installeret en varmepumpe i huset, og denne installation foretager vi hos Agerbæk El-Service gerne for jer.


Vil I høre mere kan I kontakte os på telefon 75 19 62 00 eller e-mail butik@agerbaek.dk

Klimatilstand

Varmepumpetilstand

Følg os på Facebook

​Har du lyst til at se mere af vores hverdag?
​Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud dagligdagen her hos Agerbæk El-Service ApS.

Rikke

"Super service, og altid skarp på prisen. Levering når det passer os. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Endnu en gang tak."

Thomas

"Super service og rigtig dygtige."

Agerbæk El-Service ApSNørremarken 1. 6753 Agerbæk • Telefon: 75196200  • butik@agerbaekel.dk   • CVR: 10562880