Personlig service​

Eksisteret siden 1985​

Elektriker med tilfredsgaranti​

Solceller er en bæredygtig energikilde

Solcelleanlæg er fremtidens miljøvenlige energikilde. Derfor får flere og flere private og virksomheder opsat anlæg med solceller, da der er mange fordele ved at bruge denne energikilde.

​Solceller er blandt andet en ren og bæredygtig måde at få sin energi på. Det er både godt for miljøet og godt for elregningen. Når man har investeret i solceller til huset, vil man derfor opleve langt mindre udgifter til strøm, og ikke mindst en væsentlig værdiforøgelse af huset.

​Vi tilbyder de bedste løsninger med solceller

​Hos Agerbæk El-Service er det vores prioritet at tilbyde de bedste og mest miljørigtige løsninger til vores kunder. Solceller er en rigtig god løsning, når der skal vælges en smart og miljørigtig installation.

​Vi kommer ud og opsætter solcelleanlæg for private såvel som erhvervskunder i Esbjerg, Grindsted og Varde. Vi kan også tilbyde rådgivning omkring solcelleanlæg. Du kan derfor trygt tage kontakt til os for at høre, hvad dit behov er, og hvor meget du kan spare ved at få solceller.

​Store og små solcelleanlæg

Hos Agerbæk El-Service kan vi tilbyde lidt af hvert inden for solceller. Der findes forskellige mærker, hvor vi både har de dyre mærker af den højeste kvalitet, men vi tilbyder også mærker, der er mere budgetvenlige. Vi har erfaring med opsætning af meget store solcelleanlæg. Vi har før klaret helt op til 100 kW, hvilket betyder vi kan levere lige det anlæg, du har brug for.

​De fleste solcelleanlæg har en forventet levetid på 30 år, så solceller er bestemt en god investering i huset. Vi kan kontaktes angående spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på e-mail butik@agerbaek.dk eller telefon 75 19 62 00.​

Følg os på Facebook

​Har du lyst til at se mere af vores hverdag?
​Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud dagligdagen her hos Agerbæk El-Service ApS.

Rikke

"Super service, og altid skarp på prisen. Levering når det passer os. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Endnu en gang tak."

Thomas

"Super service og rigtig dygtige."

Agerbæk El-Service ApSNørremarken 1. 6753 Agerbæk • Telefon: 75196200  • butik@agerbaekel.dk   • CVR: 10562880