Personlig service​

Eksisteret siden 1985​

Elektriker med tilfredsgaranti​

Miljø

Elsikkerhed

Her kan du få gode råd om elsikkerhed i hjemmet, vejledninger til gør-det-selv arbejde, advarsler om farlige produkter.


Spareventilator

Kampagne- og produktinformationer.

Sparemotor​

Kampagne- og produktinformationer.


Energipilen

Her kan du finde beregningsprogram for dit standbyforbrug og information, om hvad du kan gøre for at nedbringe dit elforbrug.


Elsparefonden


Sydvest Energi

Det lokale el forsyning selskab

Miljøvenlig. Batterier afleveres????
Hvad kan du gøre for at skåne miljøet???

Spar tid, strøm og penge​

Vil du spare på energien, kan du sætte maden i den kolde ovn, inden du tænder for den. På den måde udnytter du også ovnen, mens den varmer op.

På samme måde kan du også sagtens slukke for din ovn, 5-10 minutter før den egentlige stegetid er forbi. Så sparer du helt op til 10-25 % el. Ved bage- og stegetider på over en halv time, behøver du ikke lægge tid til, selvom du ikke forvarmer din ovn. Har du mulighed for det, er det en god idé altid at tø din mad op, inden du sætter den i ovnen. Det kræver nemlig ca. 30 % mere energi at tilberede frossen mad.

Spar på pæren


Har du glødelamper eller halogenlamper som belysning i din emhætte, får du en større eludgift end med lysstofrør. Er det muligt i din emhætte, kan du godt udskifte glødelampen med en sparepære.

Mange bække små...


En elpære er i gennemsnit tændt 1.000 timer om året. Derfor sparer du 48 kr. om året for hver eneste glødepære, du udskifter med en A-pære.

Udskifter du en 60W glødepære til en 15W A-pære, sparer du så meget som 730 kr. i alt pr. pære. Det svarer til 73 kr. pr. pære om året.

Mælkehvide glas


Glas der altid vaskes op i opvaskemaskine kan blive helt mælkehvide. Hvis det er kalk - kan det nemt fjernes ved at lægge glassene i varmt vand med 2 dl. 32% eddikesyre i 1 liter vand.
Glassene kan dog også være ødelagt - f.eks. af for høj dosering af opvaske- og afspændingsmiddel. Også temperaturer over 60-65 grader kan sammen med opvaskemidlet danne kiselsyre på glassene, og det kan desværre ikke fjernes.

Få flere gode tips om at spare på strømmen på følgende link:

Følg os på Facebook

​Har du lyst til at se mere af vores hverdag?
​Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud dagligdagen her hos Agerbæk El-Service ApS.

Rikke

"Super service, og altid skarp på prisen. Levering når det passer os. Det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer. Endnu en gang tak."

Thomas

"Super service og rigtig dygtige."

Agerbæk El-Service ApSNørremarken 1. 6753 Agerbæk • Telefon: 75196200  • butik@agerbaekel.dk   • CVR: 10562880